• 1.jpg
  Choose the best fit for your home design
 • 2.jpg
  We color your nights.
 • 3.jpg
  We color your nights.
 • 4.jpg
  We color your nights.
 • 5.jpg
  Descriere

Solar Watts » Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

 

          SC Solar Watts SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.solarwatts.ro  respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

          Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Solar Watts isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.solarwatts.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenilor si conditiilor de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul solarwatts.ro si pentru care SC Solar Watts S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.solarwatts.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

          SC Solar Watts SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

          Formularul de contact prezentat pe site-ul www.solarwatts.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
• Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
• Pentru a livra produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
• Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
• Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

          In diferite sectiuni din Site se gasesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou.

          Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact".

          Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

         Solar Watts nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

         Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Solar Watts, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Solar Watts.


 


Download

download
Download Catalog

Vote here

Ce conteaza cel mai mult la un produs cu LEDURI?
Garantia
Calitatea
Designul
Pretul

Advertising

book
Catalog Online

Archives