• 1.jpg
  Choose the best fit for your home design
 • 2.jpg
  We color your nights.
 • 3.jpg
  We color your nights.
 • 4.jpg
  We color your nights.
 • 5.jpg
  Descriere

Solar Watts » De ce Solar Watts?

De ce Solar Watts?

 

DESPRE NOI

Compania Solar Watts, infiintata in anul 2009, se număra printre primele companii care au adus tehnologia LED in România. Solar Watts este producător si importator direct a peste 4800 de modele de corpuri de iluminat cu LED pentru interior si exterior.


Orice corp clasic de iluminat poate fi inlocuit cu unul cu LED (fara nici o alta modificare a lampii/soclului/decupajului deja existente), reducand astfel costul facturii pentru energia electrica cu pana la 90% si mentenanta la 0 pe partea de iluminat.


Produsele Solar Watts au o durata de viata de 100 000 ore de functionare (aproximativ 11 ani), iar garantia oferita (conform certificatului de garanţie si conformitate oferit) este intre 3 si 7 ani, in functie de modelul solicitat.


Ledurile utilizate sunt de calitate inalta si eficienta luminoasa ridicata. Succesul unui produs se masoara si in numarul celor care incearca sa il copieze si sa il falsifice. Calitatile exceptionale ale tehnologiei LED si prestigiul de care se bucura in randul consumatorilor au facut ca pe piata sa apara tot felul de falsuri, imitatii si produse cu garantie limitata.


In afara de garantia, calitatea si originalitatea produselor, ne diferentiem de concurenta prin faptul ca putem realiza absolut orice corp de iluminat cu led pe comanda, atat timp cat este tehnic viabil. Colaboram cu arhitecti de renume si marea majoritate a proiectelor cuprinde produse custom-made. In prezent, alaturi de proiectele din Romania, avem in desfasurare proiecte in Germania, Italia, Bulgaria, Serbia, Suedia, Norvegia, Danemarca si Israel.


Corpurile de iluminat cu LED pe care le producem si comercializam au o vasta intrebuintare; pot fi folosite in cadrul locuintelor personale, in birouri, mall-uri, hoteluri, restaurante, fabrici, hale, parcuri publice, benzinarii, tuneluri, strazi si autostrazi, spitale, parcari subterane sau pot foarte bine ajuta la iluminarea piscinelor, statuilor, stadioanelor, panourilor publicitare, literelor volumetrice, cladirilor, totul depinde de gradul de luminozitate, puterea si temperatura culorii alese de dumneavoastra.

Solar Watts reprezinta conceptul de energie verde si protejarea mediului inconjurator, dovada stau certificatele oferite pentru produsele noastre: CE, Rohs, Tuv, UI, EMC, LVD, ATEX, IP, IK, ISO 9001, 14001 si 18001.


Misiunea companiei Solar Watts este de a furniza tuturor clientilor nostri produse de calitate inalta, preturi competitive si livrare rapida. Ne-am propus ca prin folosirea experientei acumulate, a tehnologiei in posesie si prin eforturile depuse, sa oferim partenerilor nostri cele mai bune solutii pentru iluminat. Calculele de amortizare a investitiei, calculele luminotehnice si consultanta tehnica gratuita, sunt doar cateva dintre bonusurile oferite.

         

 


Download

download
Download Catalog

Vote here

Ce conteaza cel mai mult la un produs cu LEDURI?
Garantia
Calitatea
Designul
Pretul

Advertising

book
Catalog Online

Archives