• 1.jpg
  Choose the best fit for your home design
 • 2.jpg
  We color your nights.
 • 3.jpg
  We color your nights.
 • 4.jpg
  We color your nights.
 • 5.jpg
  Descriere

Solar Watts » Termeni si conditii de folosire a siteului SolarWatts.ro

Termeni si conditii de folosire a siteului SolarWatts.ro

          Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare despre corpurile de iluminat cu LED, panouri solare fotovoltaice. 

          Pentru ca solarwatts.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
- WEBSITE-UL SE VA UTILIZA IN INTERES PERSONAL SI/SAU COMERCIAL.
- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICIO INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
- NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICIO PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
- NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
- VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

          In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi niciun program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.
 
          Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica solarwatts.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
   

          Solarwatts.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.


          Solarwatts.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

          Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

          Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; solarwatts.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.
 Download

download
Download Catalog

Vote here

Ce conteaza cel mai mult la un produs cu LEDURI?
Garantia
Calitatea
Designul
Pretul

Advertising

book
Catalog Online

Archives