Despre noi

DESPRE NOI

Cine suntem si ce facem ?

sediu solar watts
Solar watts office - low res
who-we-are-3
Compania Solar Watts, infiintata in anul 2009, se număra printre primele companii care au adus tehnologia LED in România. Solar Watts este producător si importator direct a peste 5200 de modele de corpuri de iluminat cu LED pentru interior si exterior.

Orice corp clasic de iluminat poate fi inlocuit cu unul cu LED (fara nicio alta modificare a lampii/ soclului/ decupajului deja existente), reducand astfel costul facturii pentru energia electrica cu pana la 90% si mentenanta la 0 pe partea de iluminat.

Produsele Solar Watts au o durata de viata intre 50 000 si 100 000 ore de functionare (aproximativ 11 ani), iar garantia oferita (conform certificatului de garanţie si conformitate oferit) este de pana la 7 ani, in functie de modelul solicitat.

LED-urile utilizate sunt de calitate inalta si eficienta luminoasa ridicata. Succesul unui produs se masoara si in numarul celor care incearca sa il copieze si sa il falsifice. Calitatile exceptionale ale tehnologiei LED si prestigiul de care se bucura in randul consumatorilor au facut ca pe piata sa apara tot felul de falsuri, imitatii si produse cu garantie limitata.

In afara de garantia, calitatea si originalitatea produselor, ne diferentiem de concurenta prin faptul ca putem realiza orice corp de iluminat cu led pe comanda, atat timp cat este tehnic viabil. Colaboram cu arhitecti de renume si marea majoritate a proiectelor cuprinde produse custom-made. In prezent, alaturi de proiectele din Romania, avem in desfasurare proiecte in Germania, Italia, Bulgaria, Serbia, Suedia, Norvegia, Danemarca si Israel.

Corpurile de iluminat cu LED, pe care le producem si comercializam au o vasta intrebuintare: pot fi folosite in cadrul locuintelor personale, in birouri, mall-uri, hoteluri, restaurante, fabrici, hale, parcuri publice, benzinarii, tuneluri, strazi si autostrazi, spitale, parcari subterane sau pot foarte bine ajuta la iluminarea piscinelor, statuilor, stadioanelor, panourilor publicitare, literelor volumetrice, cladirilor, totul depinde de gradul de luminozitate, puterea si temperatura culorii alese de dumneavoastra.

Solar Watts reprezinta conceptul de energie verde si protejarea mediului inconjurator, dovada stau certificatele oferite pentru produsele noastre: ENEC, CE, Rohs, Tuv, UI, EMC, LVD, ATEX, IP, IK, ISO 9001, 14001 si 45001.

Misiunea companiei Solar Watts este de a furniza tuturor clientilor nostri produse de calitate inalta, preturi competitive si livrare rapida. Ne-am propus ca, prin folosirea experientei acumulate, a tehnologiei in posesie si prin eforturile depuse, sa oferim partenerilor nostri cele mai bune solutii pentru iluminat. Calculele de amortizare a investitiei, calculele luminotehnice si consultanta tehnica gratuita, sunt doar cateva dintre bonusurile oferite.