Când viața îți dă LED, faci lumină și business!

becuri solar watts led

Când viața îți dă LED, faci lumină și business!

Am considerat potrivit să vă scriem despre noi și să spargem orice barieră protocolară în abordarea reciprocă.

Ce loc mai bun de promovare, decât confortul blogului personal, pe care sperăm să îl citiți și distribuiți cât mai mulți dintre voi.

Suntem echipa Solar Watts.  Mulți dintre voi ne cunoașteți. Pe și mai multi dintre voi, abia așteptăm să vă cunoaștem!

Încă din 2009 ne aflam pe piață, în industria producerii și comercializării de corpuri de iluminat cu LED.

Pentru că suntem tare bine închegați și pentru că ne construim viitorul,  pe bine așezatele cărămizi din 2009 și până astăzi, am ales să împărtășim cu voi povestea noastră, în speranța că tot mai mulți ne veți cunoaște sau revizita, după caz.

Compania noastră se numără printre primele companii care au adus tehnologia LED în România. Ca orice început, și al nostru a fost timid, dar ambițios. A fost temător, dar încrederea în produsele noastre și capacitatea de muncă au demontat orice suspiciune cum că nu ne-am descurca. A fost stângaci, ca mai apoi să devină ce este azi, o vâltoare de încredere, optimism și voie bună, toate îmbinate cu, atât de necesarele, cunoștințe tehnice, administrative si de marketing.

Astăzi oferim soluții complete și inteligente de iluminat cu LED, iar ca să ajungem aici, am trecut prin stadiile si febra majorității afacerilor, care se confruntă cu reticența oamenilor la noutate. Dar să nu credeți că dacă drumul devine anevoios, trebuie să te oprești. Nici noi nu am facut asta, ci am încercat să alegem, la fiecare bifurcație de drum, calea cea mai bună pentru noi și clienții noștri, iar rezultatele au sosit atunci când cea mai bună resursă de marketing a devenit cea a recomandărilor clienților deja existenți. Vă mulțumim!

Echipa noastră, pe care în fiecare vineri o puteți vedea “la joacă” în social media, sub pelerina “SolarWattsCasualFriday”, este una formată din tineri, dornici de afirmare, implicați si stăpâni pe situațiile și provocările noi, pe care ni le lansați. Departamentele și colegii sunt împărțite/ți,  astfel încât fiecare dintre nevoile voastre, pe partea de iluminat cu LED, să fie stabilite încă de la început, propuse, calculate și realizate în timp util.

Simțul umorului ne caracterizează, este cartea noastră de vizită și vine la pachet cu experiență, implicare și strategii de reușită.

Produsele pe care le producem și comercializăm în prezent, au o durată de viață între 50.000 și 100.000 ore de funcționare, sunt de calitate înaltă si au o garanție de până la 7 ani. Comercializăm calitate, nu cantitate, ne adaptăm bugetului fiecăruia, oferim soluții de la proiectare la implementare, dar un lucru nu-l vom face niciodata: nu vom scădea calitatea unui produs, doar de dragul de a-l vinde, chiar dacă asta înseamnă să ne retragem dintr-un proiect. Suntem conturul si compoziția unui aluat de corectitudine și ambiție, muncă și comunicare, dar nu vom face niciodată rabat la calitatea produselor noastre, asumându-ne, astfel, câștigul sau pierderea.

Misiunea companiei Solar Watts este de a furniza clienților noștri, produse de calitate înaltă, prețuri competitive și livrare rapidă. Ne-am propus ca, prin folosirea experienței acumulate, a tehnologiei în posesie și prin eforturile despuse, să oferim partenerilor noștri cele mai bune soluții pentru iluminat. Calculele de amortizare a investiției, calculele luminotehnice și consultanța gratuită, sunt doar câteva dintre bonusurile pe care le oferim.

Te întrebi, poate, de ce să ne alegi pe noi. Iată câteva dintre motive:

– suntem producători

– ieșim din tiparele clasice ale iluminatului

– cu LED-urile noastre, reduci costurile facturilor la energia electrică PE BUNE

– avem laborator fotometric, unde testăm toate corpurile de iluminat înainte să ajungă la tine

– realizăm calcule luminotehnice

– oferim mostre pentru testare

– putem schimba puterea, fluxul luminos, voltajul, nuanța luminii, intensitatea, culoarea carcasei, tu doar PROVOACĂ-NE!

Iar dacă toate acestea nu sunt suficiente să te convingi că iei decizia bună alegându-ne, atunci, te rugăm să răsfoiești și portofoliul nostru de clienți care, după bucuria de a fi noi o echipă, este al doilea cel mai important aspect, cu care ne mândrim.

Te invităm să descarci mapa de prezentare, apasând aici si sa faci cunoștință cu noi, cu produsele și proiectele noastre.

Ce mai aștepti? Luminează inteligent! Luminează cu LED Solar Watts!

Share this post