Energie inepuizabilă! Costuri ZERO!

Energie inepuizabilă! Costuri ZERO!

Cu fiecare cifră care se schimbă în noaptea de Revelion, ne apropiem de o lume din ce în ce mai centrată pe soluții economice și ecologice pentru dezvoltarea afacerilor, dar și pentru viața oamenilor de zi cu zi.
Panourile fotovoltaice și lămpile solare stradale sunt două dintre opțiunile care fac mai simplu ca oricând să obții economii semnificative la facturile de energie electrică. Acestea sunt o sursă de energie regenerabilă, nepoluantă și gratuită, contribuind la reducerea impactului negativ asupra mediului.
Achiziționarea panourilor și a lămpilor stradale fotovoltaice de la o sursă sigură ne permite să menținem un nivel echilibrat de predictibilitate în business. Acest lucru se datorează creșterii independenței față de fluctuațiile prețurilor de energie.

Descoperă lămpile stradale fotovoltaice – răspunsul la nevoile tale

de iluminat eficient și sustenabil!

Lămpile solare stradale sunt căutate de către mulți consumatori, atât pentru iluminat rezidențial, cât și pentru iluminat public.

Pentru utilizatorii casnici, corpurile de iluminat solare sunt o abordare inovatoare în iluminarea grădinilor sau teraselor pe timp de noapte. Odată activat acest sistem, potecile, piscinele și cele mai întunecate colțuri vor fi bine iluminate, conferind spațiilor tale un aspect plăcut și călduros, făcându-le mai primitoare, nu numai în serile călduroase de vară, dar și în cele de iarnă.

Beneficiile lămpilor solare stradale nu sunt valabile doar pentru consumatorii casnici. Imaginează-ți ce efecte pot avea asupra economiilor la curentul electric pentru o firmă, o comună sau un oraș întreg.

Un avantaj al acestor corpuri de iluminat e și faptul că necesită mai puțină întreținere decât sistemele tradiționale de iluminat stradal, ceea ce contribuie la o economisire semnificativă pe termen lung.
Pentru dezvoltatori, utilizarea lămpilor stradale solare adaugă valoare proiectelor, sporind atractivitatea zonei și asigurând un mediu ecologic și confortabil pentru rezidenți sau pentru clienții spațiilor comerciale dezvoltate.

Electricitate cu cost zero sună bine!Dar, care-i treaba cu energia solară?

Energia solară reprezintă radiația emisă de Soare și poate fi captată chiar și în zilele înnorate. Datorită avansurilor tehnologice semnificative din ultimul deceniu, această energie poate fi transformată în electricitate sau căldură și este accesibilă pentru locuințe, fabrici, clădiri de birouri.

În prezent, ai posibilitatea să achiziționezi diverse produse economice pentru curtea, fabrica sau proiectele tale rezidențiale, cum ar fi: lămpi fotovoltaice pentru grădini, alei, perete sau gard, sisteme de complete cu panou solar integrat, lămpi solare cu senzor, panouri fotovoltaice, proiectoare cu panou, senzor și telecomandă..

Care sunt avantajele energiei solare?

Energia solară are avantaje multiple. 

Lumina solară este gratuită și inepuizabilă, de aceea captarea acesteia este extrem de benefică și eficientă pentru mediu, dar și pentru buzunarul tău, mai ales în contextul creșterii recente a costurilor energiei electrice și termice furnizate de distribuitori. Cum poți economisi la factura de electricitate? Răspunsul este de la sine înțeles.

Vrei mai multe motive?

Procesul de captare a luminii solare și transformarea acesteia în energie nu generează emisii de dioxid de carbon și au un impact negativ extrem de redus sau chiar inexistent asupra mediului înconjurător. Tehnologiile solare sunt considerate verzi și sustenabile. De asemenea, panourile solare sau fotovoltaice nu necesită proceduri complicate de întreținere. Este suficient să le cureți de câteva ori pe an și să înlocuiești invertorul după 5-10 ani de utilizare.

Acum, sună PREA bine! Perfecțiunea se întâlnește rar, sau poate niciodată! Care sunt dezavantajele?

Deși costul inițial al achiziției poate părea descurajant, investiția în tehnologia solară se amortizează în timp și este mult mai accesibilă în zilele noastre. De exemplu, poți ilumina grădina, exteriorul sediului și strada pentru câțiva ani folosind lămpi și panouri solare, fără a suporta cheltuieli suplimentare pentru alimentarea electrică sau mentenanță.

Mulți oameni se gândesc că lumina solară poate fi captată doar în timpul zilei și este influențată de condițiile meteorologice. De fapt, există producție de energie chiar și în zilele înnorate sau în timpul iernii, iar surplusul este stocat pentru a fi utilizat în timpul nopții.

Cum funcționează?

Panourile fotovoltaice sunt făcute din celule solare care absorb radiația solară și o transformă în energie electrică. Apoi, curentul continuu produs este transformat în curent alternativ cu ajutorul unui invertor și astfel poate alimenta dispozitivele electrice.

Celulele de siliciu din componența panourilor fotovoltaice absorb lumina provenită de la soare. Aceste celule sunt aranjate în două rânduri, unul cu sarcină negativă și celălalt cu sarcină pozitivă. Electronii liberi, setați în mișcare de câmpul electric al semiconductorului, generează curentul electric continuu, care ulterior este transformat în curent alternativ, potrivit pentru utilizarea în sedii sau locuințe.

  Te-ai săturat de costurile mari la energie electrică și ți-ai dori o modalitate ecologică de a-ți asigura iluminatul stradal? Să nu mai vorbim de costurile de mentenanță interminabile! Orice ai face, nu poți să le reduci? Iar să scapi complet de ele nici nu se pune problema?  Lămpile stradale fotovoltaice ar putea fi soluția de care ai nevoie! Avem o ofertă variată de astfel de produse și accesorii: suporturi pentru panouri fotovoltaice, control și comandă de pe telefonul mobil, lămpi stradale fotovoltaice cu cameră de supraveghere încorporată, pentru extra securitate. Nu doar atât! Suntem dedicați reducerii costurilor cu energia electrică! De aceea îți oferim servicii complete: de la proiectare la implementare!

Sună-ne sau scrie-ne la 0745.417.914!  
Vrei și alte detalii sau o ofertă personalizată? Pentru mai multe informații despre lămpile stradale fotovoltaice și numeroase alte soluții de iluminat cu LED inovative și eficiente, plăcute atât ochiului cât și buzunarului, te așteptăm oricând pe site-ul nostru sau la telefon: 0745.417.914

SOLICITĂ O OFERTĂ

Vizitați site-ul nostru și alegeți soluții de iluminat cu LED care vă vor ajuta să reduceți semnificativ costurile pentru energia electrică!

Toată lumea vorbește despre soluțiile noastre de iluminat cu LED, de acum, vestite în toată țara. Privește!

@solar_watts_ro

Suntem încântați să împărtășim că participarea noastră la Târgul de Transfer Tehnologic de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați a fost un real succes! Am fost acolo ca expozanți, alături de alte business-uri inovatoare, în plină dezvoltare. 💡 Ne-am bucurat să discutăm și despre inovația noastră în iluminatul stradal cu telegestiune în cadrul unei intervenții la Pro TV. Mulțumim pentru susținere! Stay tuned! #ProTV #StirileProTV #Inovatii #TarguldeTransferTehnologic #SolarWatts #IluminatLED

♬ sunet original – Solar Watts – Producator LED – Solar Watts – Producator LED

Share this post