3 metode prin care să micșorați costurile cu energia electrică💡

3 metode prin care să micșorați costurile cu energia electrică💡

Ați observat o creștere a costurilor cu energia electrică acasă sau în cadrul afacerii pe care o administrați?

Vă oferim 3 soluții prin care puteți să reduceți aceste cheltuieli!

Descoperă lămpile stradale fotovoltaice – răspunsul la nevoile tale

de iluminat eficient și sustenabil!

1. Înlocuiți becurile cu incandescență cu cele cu LED

Știați că becurile cu LED consumă cu până la 90% mai puțină energie electrică față de becurile tradiționale cu incandescență? Simpla înlocuire a acestora vă poate ajuta să reduceți semnificativ costurile, mai ales dacă aveți spații mari pe care le iluminați. Vizitați secțiunea de produse și alegeți soluțiile de iluminat cu LED de care aveți nevoie. Punem la dispoziția clienților noștri o gamă variată de produse, de la becuri cu LED și lămpi de birou, până la produse pentru iluminat stradal sau ANTIEX.

2. Folosiți mai multe surse de lumină de intensitate mai mică

Înlocuiți sursele mari de lumină cu cele locale pe care le puteți stinge în momentul în care nu mai folosiți zona respectivă. Lămpile cu LED sunt soluția perfectă pentru a evita folosirea corpurilor mari de iluminat.

Poziționați lămpi pe birou, pe noptiere, lângă fotoliul pentru citit sau în orice alt loc unde acestea vă pot ajuta. De asemenea, puteți înlocui corpurile mari de iluminat din bucătărie și puteți amplasa un corp de o intensitate mai mică în zona pentru gătit și altul în zona pentru servirea mesei. Veți reuși, în acest mod, să economisiți energie electrică, fără să renunțați la confortul de a avea un spațiu bine iluminat.

3. Scoateți încărcătoarele din priză

De cele mai multe ori, încărcătoarele rămân în priză chiar și după ce s-a terminat ciclul de încărcare a telefonului, laptopului sau a oricărui alt dispozitiv pe care îl încărcați. Aflate în priză, încărcătoarele continuă să consume energie electrică. Obiceiul de a scoate încărcătoarele din priză este ușor de adoptat, iar, pe termen lung, vă va ajuta să micșorați costul cu factura de energie electrică. 

Vizitați site-ul nostru și alegeți soluții de iluminat cu LED care vă vor ajuta să reduceți semnificativ costurile pentru energia electrică!

Share this post